En verder: Theater & Dans

En verder: Theater & Dans De goede dood Het toneelstuk De goede dood speelt op de vooravond van een aangekondigde dood. Het stuk is sentimenteel zonder larmoyant te worden en geestig zonder een doorsnee komedie te zijn. Tournee t/m 18 mei. Info 020-6750966 of www.impresariaatwallis.nl. Morgenochtend komt de dood Het toneelstuk De goede dood van Wannie de Wijn speelt zich af op de vooravond van een euthanasie. Er doen zich geen onverwachte wendingen voor, er worden geen grote familie- of andere geheimen onthuld, er rollen zogezegd geen lijken uit de kast - en toch blijft de spanning voortdurend intact. Tot en met de slotscène, waarin we minutenlang in doodse stilte zien gebeuren wat er de hele avond al was aangekondigd. Het stuk is sentimenteel zonder larmoyant te worden en geestig zonder een doorsneekomedie te zijn. Bovendien is hier een gaaf en hecht ensemble gesmeed, waarin iedereen een eigen toon heeft gevonden. Tournee t/m 18 mei. Inl 020-6750966 of www.impresariaatwallis.nl.Wilbert Gieske