En verder: Op komst

En verder: Op komst Leids Cabaretfestival. De openingsscène van het overrompelende programma Heden Soup van Wim Helsen, maar ditmaal uitgevoerd door Erik van Muiswinkel. Zelf is Helsen te zien is een klassiek nummer van Waardenberg & De Jong. Diederik van Vleuten zingt Toon Hermans, Mike Boddé zingt Wim Sonneveld, André Manuel zingt Ramses Shaffy en Hans Sibbel (alias Lebbis) speelt in zijn eentje de hele groep Rooijackers Kamps & Kamps. Dit gaat allemaal gebeuren tijdens de Grote Cabaret Recycle Show die zondagavond, in de Leidse Schouwburg, de openingsmanifestatie is van het jubilerende (want dertig jaar bestaande) Leids Cabaretfestival. De rest van de week volgen de voorronden, de halve finale en de finale op zaterdag. www.leidscabaretfestival.nl Brussel, 03-04-07. Wim Helsen. Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van