China Dino

China Dino Ze zijn voor het eerst te zien in West-Europa, de 4 reusachtige, originele dinosaurusskeletten van het Natuurhistorisch Museum van Beijing. De Mamenchisaurus, de langnek-dino van 26 m lang, de vleeseter Yangchuanosaurus, de Lufengosaurus (slechts zeven meter) en de Tsintaosaurus met het hoorntje. Samen met dinosauruseieren, nesten, voetsporen en de skeletten van babydinosauriërs. En aan de overkant van de Maas, in het Natuurhistorisch Museum Maastricht, staat 'De Nederlandse Dino'. De dinotrail, een wandeling met dinosaurussporen en 'Chinese' bomenroute verbindt de musea. 9 febr t/m 27 april Centre Céramique, Av. Céramique 50 en Nat. hist Museum, Bosquetplein 7, Maastricht. Ma-za 10-17u, zo 13-17u

Ze zijn voor het eerst te zien in West-Europa, de 4 reusachtige, originele dinosaurusskeletten van het Natuurhistorisch Museum van Beijing. De Mamenchisaurus, de langnek-dino van 26 m lang, de vleeseter Yangchuanosaurus, de Lufengosaurus (slechts zeven meter) en de Tsintaosaurus met het hoorntje. Samen met dinosauruseieren, nesten, voetsporen en de skeletten van babydinosauriërs. En aan de overkant van de Maas, in het Natuurhistorisch Museum Maastricht, staat 'De Nederlandse Dino'. De dinotrail, een wandeling met dinosaurussporen en 'Chinese' bomenroute verbindt de musea.

9 febr t/m 27 april Centre Céramique, Av. Céramique 50 en Nat. hist Museum, Bosquetplein 7, Maastricht. Ma-za 10-17u, zo 13-17u