Blue & Grey

Blue & Grey Zes maal per jaar presenteert VIVID Gallery in Rotterdam nieuwe tentoonstellingen. Een daarvan is altijd gericht op een designer uit het verleden van wie wordt gevonden dat zijn of haar werk een inspiratiebron is geweest voor huidige en toekomstige generaties. In het verleden is bijvoorbeeld aandacht besteed aan Kho Liang Ie, Wim Crouwel en Ettore Sottsass. Op dit moment is er in Vivid een groepstentoonstelling begonnen, getiteld blues & greys. Daarin wordt onder meer werk getoond van Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe, Ineke Hans, Jaime Hayon, Hella Jongerius en Atelier van Lieshout. VIVID Gallery, William Boothlaan, Rotterdam. T/m 16 maart. Di - zo 12-18u. Inl 010 4136321

Zes maal per jaar presenteert VIVID Gallery in Rotterdam nieuwe tentoonstellingen. Een daarvan is altijd gericht op een designer uit het verleden van wie wordt gevonden dat zijn of haar werk een inspiratiebron is geweest voor huidige en toekomstige generaties. In het verleden is bijvoorbeeld aandacht besteed aan Kho Liang Ie, Wim Crouwel en Ettore Sottsass. Op dit moment is er in Vivid een groepstentoonstelling begonnen, getiteld blues & greys. Daarin wordt onder meer werk getoond van Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe, Ineke Hans, Jaime Hayon, Hella Jongerius en Atelier van Lieshout.

VIVID Gallery, William Boothlaan, Rotterdam. T/m 16 maart. Di - zo 12-18u. Inl 010 4136321