Art House

Art House Museum Boijmans Van Beuningen fungeert vier middagen (10,17, 24 februari & 16 maart) als ’arthouse’. Het museum toont werken uit de collectie bewegend beeld. Voor de samenstelling van het programma heeft de stadsredactie van het museum de kunstenaars Lydia Schouten, Ronald Cornelissen, Q.S. Serafijn en Fucking Good Art uitgenodigd. Zij geven voorafgaand aan de vertoning van hun selectie een korte toelichting. Op 10 februari vanaf 15u: Lydia Schouten presenteert: o.a. René Clair, Entr'acte, 1924; Wim T. Schippers, Macrobiotiek (uit de serie Hoepla), 1967; Joseph Beuys, I like America and America likes me, 1974. Zo 10 febr 15u Museum Boijmans van Beuningen, Museumpark, Rotterdam. Inl www.boijmans.nl

Museum Boijmans Van Beuningen fungeert vier middagen (10,17, 24 februari & 16 maart) als ’arthouse’. Het museum toont werken uit de collectie bewegend beeld. Voor de samenstelling van het programma heeft de stadsredactie van het museum de kunstenaars Lydia Schouten, Ronald Cornelissen, Q.S. Serafijn en Fucking Good Art uitgenodigd. Zij geven voorafgaand aan de vertoning van hun selectie een korte toelichting. Op 10 februari vanaf 15u: Lydia Schouten presenteert: o.a. René Clair, Entr'acte, 1924; Wim T. Schippers, Macrobiotiek (uit de serie Hoepla), 1967; Joseph Beuys, I like America and America likes me, 1974.

Zo 10 febr 15u Museum Boijmans van Beuningen, Museumpark, Rotterdam. Inl www.boijmans.nl