2 groeien

Tweede prijs: scheerapparaat

snor laten groeien

www.fightcancer.nl/snor

Je snor laten staan en geld verdienen om kanker te bestrijden. Het is weer eens wat anders dan een sponsorloop of spelshow. En het is nog makkelijk ook want een snor groeit vanzelf, bij mannen dan. Vrouwen kunnen trouwens ook meedoen, laat een mooi snorretje van cappuccinoschuim staan, maak een foto en zet hem online. Fatima de Moreiro Melo ging je alvast voor. Maar al die ongeschoren gezichten en melksnorren moeten natuurlijk wel wat opleveren. Dat doe je door sponsors te verzamelen, vrienden, je baas, de bakker, noem maar op. Het is het waard om je best te doen want ten eerste haal je geld op voor de bestrijding van kanker en ten tweede kun je een reis naar Kaapstad winnen. De tweede prijs is een scheerapparaat. Kunnen de mannen eindelijk weer fris geschoren door het leven. Alleen deze maand, dus stop vanaf vandaag met scheren. (MB)