1 uit eten met iens

Brasserie Kompas

Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 203, telefoon (035) 582 32 00Keuken open 12.00-15.00, 18.00-22.00, zo 12.00-22.00, ma geslotenGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 42,50 euroCategorie: Ultieme lunch

Zeilend over de Loosdrechtse Plassen, en opeens zin in een lekker hapje? Verleg de koers en ga naar Kompas. In deze brasserie, die naar eigen zeggen de grote meesters eert door la cuisine traditionelle, wordt heerlijk gekookt. Vergeet echter de portemonnee niet, want het is niet goedkoop. Jammer dat er niet genoeg bediening is om iedereen de aandacht te geven waar hij voor betaalt.

Uitstekend | Brasserie Kompas weet mij iedere keer weer te verrassen. Laatst weer wonderbaarlijk lekker gegeten; gamba’s op mooie noodles. Als hoofdgerecht snoekbaars met gepofte krielaardappels, met heerlijke frisse Esperanza wijn. (02-10-2007 J. van K. te Nederhorst den Berg)

Uitstekend | Begonnen met grande entree (omdat ik niet kon kiezen uit de ruime keus aan voorgerechten), daarna entrecote met gebakken ganzenlever, en een gebakken appeltaartje na. Waren met een groep van zeven, wat niet ten koste ging van de service. (19-09-2007 S. B. te Utrecht)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl