Schoonouders (4)

Schoonouders (4) klik@nrc.nl „Dit zijn sinds 3 september 2007 mijn schoonouders Bert en Floor de Groot, hier in actie op onze bruiloft waar ze het nummer ‘In de tuin van de liefde’ van Theater te Water opvoerden”, schrijft Willemijn de Groot uit Zandvoort. „Dit duo kan ik aanbevelen op iedere bruiloft!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘Schoonouders’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen bij de foto. De afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het Valentijnsdag. Laat je inspiratie los op het thema ‘hart’ en mail je mooiste foto naar klik@nrc.nl. Groot, Willemijn de

„Dit zijn sinds 3 september 2007 mijn schoonouders Bert en Floor de Groot, hier in actie op onze bruiloft waar ze het nummer ‘In de tuin van de liefde’ van Theater te Water opvoerden”, schrijft Willemijn de Groot uit Zandvoort. „Dit duo kan ik aanbevelen op iedere bruiloft!”