1 uit eten met iens

Restaurant Christian

Den Haag, Laan van Nieuw Oost-Indië 1fTelefoon (070) 383 88 56Keuken open 12.00-14.30, 18.00-22.00, di en woe geslotenGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 49,00 euroCategorie: Ultieme lunch

Met Hare Majesteit als buurvrouw is het niet verwonderlijk dat de kleur oranje hier domineert. Christian is een beetje de vreemde eend onder de goede restaurants van Den Haag, wat de kwaliteit van de gerechten er niet minder om maakt. Verrassend en heerlijk vers met veel vis en groenten uit eigen tuin.

Uitstekend | Nu we hier een paar keer hebben gegeten zijn we van mening dat de kwaliteit van het eten zeker aan een sterrenrestaurant kan tippen – alleen dan de helft goedkoper. Bediening is kundig en relaxt. (13-01-2008 B. van K. te Den Haag)

Goed | Goede Franse haute cuisine. Originele keuken met, zoals altijd in dit soort restaurants, veel te weinig groenten. Zeer fraai en smakelijk verrassingsmenu. Huiswijnen prima. Service: niets op aan te merken. Fraai huiskamerachtig decor. (12-11-2007 D. L. te Den Haag)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl