Waterdicht tv-kijken

Aguavision

Sommige mensen sparen voor een whirlpool, anderen schroeven sfeerverlichting in het badkamerplafond. Maar niks beters dan languit tv-kijken in bad. Aquavision maakt toestellen die tegen een spatje water kunnen. De nieuwste aanwinst is een 57 inch lcd-tv die naadloos in de wand verdwijnt. Honderd procent waterdicht, garandeert de fabrikant. Het beeldscherm is afgewerkt met een speciale laag: zet de tv uit, en het wordt een spiegel. Oeps, snel weer aan. Wat highlights: analoge en digitale tuner, HDMI en 1080p resolutie. En als kers op de slagroom twee afstandsbedieningen. Een ‘master’ met alle gedetailleerde functies en een drijvende, waterdichte afstandsbediening voor in bad. Via een infraroodtruc kun je ook de dvd-speler verderop in het huis bedienen. Voor de modale natte cel is er een handzamer scherm voor onder de douche.

Zie voor meer gadgets:www.nr.nl/hebben