tv andere aanraders

Oefeninterland Kroatië - Nederland SBS6, 19.50-23.00u. Dutch soccer team pose for photographers before the start of their friendly soccer match between The Netherlands and Cameroon in De Kuip stadium in Rotterdam, The Netherlands, Saturday May 27, 2006. Front row from left to right: Giovanni van Bronckhorst, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Mark van Bommel and Robin van Persie. Back row, from left to right: Edwin van der Sar, Ruud van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Phillip Cocu, Jan Kromkamp and Andre Ooijer. The Netherlands will play against Argentina, Ivory Coast and Serbia and Montenegro in Group C during the upcoming soccer World Cup in Germany. (AP Photo/Bas Czerwinski) Associated Press

Oefeninterland Kroatië - NederlandSBS6, 19.50-23.00u.

Live-verslag van de oefeninterland van het Nederlands elftal in en tegen Kroatië. Met om 22.15u een bespreking en om 22.45u een nabeschouwing. Druk staat er niet op: Oranje is al officieel geplaatst voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk.