Gewonnen!

Foto AP Photo/Empire State Building, Diane Bondareff In this photo provided by the Empire State Building, Thomas Dold of Stuttgart, Germany, crosses the finish line as the male winner of the 31st Annual New York Road Runners Empire State Building Run Up Tuesday, Feb. 5, 2008 in New York. Dold ran up the 86 flights of stairs with a total of 1,576 steps in 10 minutes 8 seconds. Dold and Suzy Walsham of Australia repeated as the NYRR Empire State Building Run-Up 2008 champions. (AP Photo/Empire State Building, Diane Bondareff) **NO SALES** Associated Press

De Duitser Thomas Dold, die ook al tweevoudig wereldkampioen achteruitlopen is, won gisteren voor de derde achtereenvolgende keer de wedstrijd ‘New York Road Runners Empire State Building Run-Up’. Hij deed 10 minuten en 8 seconde over de 86 trappen met 1.576 treden. „En ik ben pas 23”, meldt Dold op zijn eigen website. „Wie weet wat de toekomst mij nog allemaal zal brengen.” Vorig jaar was zijn tijd 10.25 minuut. Bij de vrouwen prolongeerde Suzy Walsham uit Singapore de titel.

Lees meer over deze atleet op zijn site: thomasdold.com