3 versieren

Cool versieren

Katoenen slingers

www.engelpunt.nl, vanaf 14,95 euro exclusief verzendkosten

Een feest is pas een feest met slingers en ballonnen. Eén nadeel: na verloop van tijd gaan ze meestal stuk. Ballonnen knappen of veranderen in zielige, rimpelige rubberen zakjes. Ook slingers zijn vaak niet meer te redden: bij het verwijderen van de feestversiering knapt net dat ene belangrijke ophangkoordje, of de papieren vaantjes scheuren. Onverwoestbare feestballonnen zijn er nog niet. De duurzaamheid van slingers is echter al wel verbeterd. Engel verkoopt slingers van stof. Versiering die stevig is, niet scheurt, zonder problemen buiten kan hangen en wasmachinebestendig is. De slingers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van happy dots (rood met witte stippen), pure white (glimmend wit), tot cool boy (met stoere vliegtuigen en legerprints). Verkrijgbaar in lengten van 3,5 tot 11,5 meter. (RH)