1 uit eten met iens

Restaurant ’t Stadhuys

Schiedam, Grote Markt 1aTelefoon (010) 426 55 33Keuken open 10.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 34,00 euroCategorie: Ultieme lunch

Restaurant ’t Stadhuys is gevestigd in het oude stadhuis in het historische centrum van Schiedam. Het interieur is aangepast aan de stijl van het oude pand. ’t Stadhuys is dan ook erg sfeervol en warm met genoeg ruimte tussen de tafels. De keuken is ogenschijnlijk gewoon Frans maar bij nadere beschouwing heeft die opvallend veel goede details. De ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit, en bovendien verrassend eigenzinnig.

Uitstekend | Dit is een fantastisch restaurant, een enorme aanwinst voor Schiedam. (06-12-2007 A. V. te Bleiswijk)

Uitstekend | Heerlijk gegeten. Vier gangen lang zijn wij verwend met verrassende combinaties in gerechten en smaken. Tonijn gemarineerd in vanille. Een tartin van oerbiet met eendenleverpaté. Hert en haas met een bitterbal gevuld met chocolade en haas. Heerlijk dessert. Ieder gerecht gecombineerd met steeds een andere, uitstekende wijn. Ook de bediening is leuk en attent. (02-12-2007 D. de W. te Schiedam)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl