tv nieuws en documentaires

Visions of the future België2, 21.20-21.40u. Misschien zullen robots met een intelligentie van menselijk niveau in de toekomst geen sciencefiction zijn. Maar hoe zal dat zijn? Deze documentaireserie geeft een voorproefje: een depressieve patiënt wordt dankzij neurologie en artificiële intelligentie een gelukkiger mens

Visions of the futureBelgië2, 21.20-21.40u.

Misschien zullen robots met een intelligentie van menselijk niveau in de toekomst geen sciencefiction zijn. Maar hoe zal dat zijn? Deze documentaireserie geeft een voorproefje: een depressieve patiënt wordt dankzij neurologie en artificiële intelligentie een gelukkiger mens.

HorizonBBC2, 22.00-22.50u.

Wat is gevaarlijker: te veel alcohol drinken of het gebruik van xtc? Horizon kijkt naar de langetermijneffecten. En wat is eigenlijk de meest gevaarlijke drug van Groot-Brittannië? In de jaren zeventig werd een classificatie vastgesteld, maar is die eigenlijk nog wel bruikbaar?