Deze baby heeft de brand overleefd

Deze baby heeft de brand overleefd Ludwigshafen. Deze baby is gered. Brandweermannen wisten de baby op te vangen. Negen andere inwoners van dit huis in de Duitse stad Ludwigshafen zijn zondag om het leven gekomen bij een brand, 22 bewoners lagen gisteren nog in het ziekenhuis. Volgens de politie woonden 24 mensen, allen met Turkse nationaliteit, in het gebouw maar waren er op het moment dat de brand uitbrak meer mensen in het pand aanwezig om carnaval te vieren. Het vuur brak zondagmiddag door nog onbekende oorzaak uit op de eerste verdieping van het appartementencomplex en breidde zich langs de houten trappen snel uit naar de overige etages. Volgens ooggetuigen sloegen de vlammen metershoog uit het dak. Foto AFP / DDP / Rene Werse CAPTION ADDITION - House residents throw a baby to awaiting members of the fire brigade (not seen in picture) during a fire in an apartment building February 3, 2008 in the western German town of Ludwigshafen which resulted in the death of nine people including five children. Another 28 people were injured in the blaze which broke out in the afternoon 03 February 2008 on the first floor but rapidly spread, sending flames bursting through the roof. The baby seen in the picture was rescued by the firemen and survived. AFP PHOTO DDP/RENE WERSE GERMANY OUT AFP

Deze baby is gered. Brandweermannen wisten de baby op te vangen. Negen andere inwoners van dit huis in de Duitse stad Ludwigshafen zijn zondag om het leven gekomen bij een brand, 22 bewoners lagen gisteren nog in het ziekenhuis. Volgens de politie woonden 24 mensen, allen met Turkse nationaliteit, in het gebouw maar waren er op het moment dat de brand uitbrak meer mensen in het pand aanwezig om carnaval te vieren. Het vuur brak zondagmiddag door nog onbekende oorzaak uit op de eerste verdieping van het appartementencomplex en breidde zich langs de houten trappen snel uit naar de overige etages. Volgens ooggetuigen sloegen de vlammen metershoog uit het dak.