2 Dromen

Je dromen beïnvloeden

Lucide dromen

www.ld4all.com/nl

Een gemiddeld mens brengt een derde van zijn leven slapend door. Tijd die je extra zou kunnen benutten om leuke dingen te doen, als je tenminste een geoefend lucide dromer bent. Lucide dromen zijn dromen die je zelf kunt beïnvloeden omdat je je tijdens het dromen bewust bent van de droom. Op deze site vind je naast algemene informatie over slapen, dromen en luciditeit ook tips en een overzichtelijk stappenplan om jezelf hierin te trainen. Door dagelijks je dromen op te schrijven kom je na verloop van tijd terugkerende droomthema’s tegen (slowmotion rennen, oneindig vallen, loszittende tanden). Ook tijdens het dromen ga je die thema’s herkennen en weet je dat je droomt. Op dat moment heb je de regie over het verdere verloop van de droom en kun je eindelijk die onbereikbare liefde zoenen of als autocoureur de Grand Prix winnen. (SS)