1 uit eten met iens

Alegria

Bussem, Kapelstraat 21aTelefoon (035) 693 86 45Keuken open 09.00-22.00 uur, zondag en maandag geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 14,50 euroCategorie: Ultieme lunch

Altijd even lekker, met veel zorg en liefde klaargemaakt en dat proef je in dit Italiaanse restaurant annex traiteur. Ook voor de lunch kun je hier heerlijke, verrassende Italiaanse broodjes krijgen. Huiselijk en smaakvol aangekleed. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed. Schuif wel op tijd aan, want het restaurant sluit op de doordeweekse dagen al om tien uur.

Uitstekend | Mijn favoriete adres voor een lunch. Leuke entourage en je proeft dat alle producten met liefde zijn ingekocht en klaargemaakt. (31-08-2007 familie Buninck)

Goed | Heerlijk gegeten, huiskamerrestaurant: ‘klein maar fijn’. Wijnsuggesties en -assortiment mogen beter. (12-06-2007 Martijn Hamann)

Uitstekend | Ontzettend verrast door fantastisch eten. Sfeer en eten kloppen helemaal. Kan het iedereen aanraden. Of eigenlijk toch niet, anders is het zo snel vol in dit kleine restaurantje. (30-05-2007 Laura Ben)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl