op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Presentatie laatste begroting regering-Bush Getuigenverhoor in het proces tegen Charles Taylor Vannacht is in Amerika om de Superbowl gespeeld Nationale demonstraties in Colombia tegen het kidnappen door rebellenbeweging FARC Introductie autotankrobot in Emmeloord: een robot doet de tankbeurt en rekent af Het Britse Virgin Group doet naar verwachting een bod op het noodlijdende Northern Rock. Laatste peilingen voordat op Super Tuesday in 22 Amerikaanse staten voorverkiezingen worden gehouden.

Beeldcanon

Tv-moment van de week

Nrc.next is samen met Beeld en Geluid en actualiteitenprogramma EénVandaag de Beeldcanon 2008 gestart: we gaan op zoek naar de belangrijkste beelden van het jaar en houden daartoe wekelijks verkiezingen.

Welk fragment wordt het deze week? Peter R. de Vries die beweert de zaak-Holloway opgelost te hebben, Hero Brinkman die Job Cohen de slechtste burgemeester van Nederland noemt of de aanklacht tegen de Nederlandse militairen in Afghanistan na een bombardement?

Kies jouw televisiemoment van de week via nrcnext.nl

Vandaag in de weblogs

De race van 2008

Een ruzie tussen Clinton en Obama achter gesloten deuren en een laatste poll. Amerika-correspondent Tom-Jan Meeus blogt kort voor Super Tuesday op nrc.nl over de Amerikaanse voorverkiezingen.

Lees het blog van Tom- Jan Meeus via nrc.nl/race08

MijnNext

Je persoonlijke archief

Vraag je je zittend achter je computer ook weleens af waar dat leuke artikel waar je gisteren geen tijd voor had nu gebleven is? Op nrcnext.nl kun je stukken die je graag wilt lezen of bewaren opslaan in een eigen archief. Registreer je op de site en je kunt een eigen archief samenstellen en beheren.

Ga naar nrcnext.nl/mijnnext en maak je profiel aan

Muziek

Beluister de cd van de week

Pianist Michiel Borstlap laat zich niet in één muziekstijl vangen. Zijn eclectische, breed georiënteerde geest laat hij op zijn nieuwe cd Eldorado helemaal leeglopen. Alles mag, niets moet, voor elk wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Beluister Beluister Borstlap’s Nujazz in z'n geheel op nrcnext.nl, onder uit&thuis, muziek.