1 uit eten met iens

Eten Enzo

Hoorn, Kleine Oost 37-39Telefoon (0229) 299 110Keuken open 10.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 30,00 euroCategorie: Ultieme lunch

Echte XXL hamburgers/gehaktballen in een hippe tent in Hoorn. Grote televisies boven de bar zorgen voor de gewenste sfeer, samen met de leuke vlotte jonge bediening. Grote, uitgebreide kaart, die welbeschouwd toch vooral klassiekers bevat. Op de kaart staan dan ook de klassiekers, en de specialiteiten hangen aan de muur. Hamburger, sashimi, vitello tonnato en een flensje toe, maar er zijn ook seizoensgebonden gerechten.

Uitstekend | Dit is mijn ‘stam’-restaurant geworden. Het is gewoon altijd goed. Ze hebben nu al een tijdje een vaste kaart en wisselen om de zoveel tijd met andere gerechten. Ook de lunch blijft hier perfect. Bediening is altijd goed en de sfeer ook. (16-01-2008 J. K. te Hoorn)

Uitstekend | Veel keus. Lekker vooraf verschillende soorten tapas gegeten. Als hoofdgerecht de hamburger/gehaktbal XXL. Echt XXL, maar heerlijk. Als toetje zijn de zelfgemaakte taarten een echte aanrader en je kunt ze ook nog mee naar huis nemen. (09-05-2007 H. W. te Hoorn)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl