Groeten uit New York

Groeten uit New York Keek u vanaf Ellis Island in New York uit op het vrijheidsbeeld? Bezocht u de Piramide van Cheops in Egypte? Of reed u met de Transsiberië-Express vanuit Moskou dwars door de woestijnen van Mongolië naar Peking? Zet uw indrukken op een ansichtkaart (maximaal 50 woorden) en stuur die naar NRC handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. Gezicht op Statue of Liberty vanaf Ellis Island.New York City.foto VINCENT MENTZEL/NRCH 2005 Vrijheidsbeeld Symboliek Wolken Mentzel, Vincent

Keek u vanaf Ellis Island in New York uit op het vrijheidsbeeld? Bezocht u de Piramide van Cheops in Egypte? Of reed u met de Transsiberië-Express vanuit Moskou dwars door de woestijnen van Mongolië naar Peking? Zet uw indrukken op een ansichtkaart (maximaal 50 woorden) en stuur die naar NRC handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.