De Goede Dood genomineerd Publieksprijs

Rotterdam, 2 febr. De voorstelling De Goede Dood, een tragikomisch toneelstuk over een vrijwillig levenseinde, met Will van Kralingen, Huub Stapel en Saskia Bonarius, is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2007-2008. De Goede Dood is geschreven en geregisseerd door Wannie de Wijn die met dit stuk het thema euthanasie behandelt. De Toneel Publieksprijs is een prijs waarbij het publiek bepaalt wie de winnaar is. Op stemavonden in het land geven de bezoekers de voorstellingen een cijfer tussen de 1 en 10. Per voorstelling vinden twee stemmingen plaats. Krijgt een voorstelling een 8,1 of hoger, dan is deze genomineerd. Na nominatie volgt een tweede, online stemronde. De gemiddeld hoogst gewaardeerde voorstelling wint de Toneel Publieksprijs 2007- 2008. De winnaar ontvangt geld en een pakket promotiemateriaal.

Stemmen kan via www.toneelpublieksprijs.nl