Toen de Jordaan overstroomde

Toen de Jordaan overstroomde In de reeks Zeeuws meisje speelt het Volksoperahuis het muziekspel Het Behouden Huys. In de toekomst is ons land onder water gelopen. Alle historische helden van Nederland trachten zich te redden op een ijsschots. Schrijver Rogier Schipper schittert als koningin Amalia, en speler/zanger Kees Scholten in vele dubbelrollen. Ondertussen bloeit er een liefde op tussen heldin Zeeuws Meisje en een Afrikaanse man; die laatste wordt meteen ongastvrij van de ijsschots gekieperd. Het Willem Barentsz Collectief olv Jef Hofmeister speelt stevige, swingende dijkbreukmuziek, en de smartlap ‘Waar was je toen de Jordaan overstroomde?’ Tournee t/m 26 april. Info www.volksoperahuis.nl.

In de reeks Zeeuws meisje speelt het Volksoperahuis het muziekspel Het Behouden Huys. In de toekomst is ons land onder water gelopen. Alle historische helden van Nederland trachten zich te redden op een ijsschots. Schrijver Rogier Schipper schittert als koningin Amalia, en speler/zanger Kees Scholten in vele dubbelrollen. Ondertussen bloeit er een liefde op tussen heldin Zeeuws Meisje en een Afrikaanse man; die laatste wordt meteen ongastvrij van de ijsschots gekieperd.

Het Willem Barentsz Collectief olv Jef Hofmeister speelt stevige, swingende dijkbreukmuziek, en de smartlap ‘Waar was je toen de Jordaan overstroomde?’

Tournee t/m 26 april. Info www.volksoperahuis.nl.