Theriak, medicijn tegen alles

Theriak, medicijn tegen alles Harpiste Lavinia Meijer die al spelend danspasjes maakt, meedansend publiek en acterende dansers: het choreografenduo Leine & Roebana laat de strenge formalistische dans los in hun bijna anarchistische en vrolijke voorstelling Theriak. Theriak is een medicijn tegen alles, maar in het universum van Leine & Roebana lukt het - op vaak aangename wijze - maar niet om van de kwellingen van het ondermaanse bevrijd te worden. Meijer laat hemelse klanken (Händel, Scarlatti) uit haar harp opklinken maar ze valt de snaren ook aan met een schroevendraaier. En ondertussen danst Tim Persent in schoonheid door alsof de academische dans zelf het medicijn is. Tournee t/m maart. Inl www.leineroebana.com of 020-4893820 Theriak door Leine & Roebana choreografie: Andrea Leine en Harijono Roebana op de foto: Marlene Wolfsberger premire 18 januari 2008 in theater Bellevue Amsterdam foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

Harpiste Lavinia Meijer die al spelend danspasjes maakt, meedansend publiek en acterende dansers: het choreografenduo Leine & Roebana laat de strenge formalistische dans los in hun bijna anarchistische en vrolijke voorstelling Theriak. Theriak is een medicijn tegen alles, maar in het universum van Leine & Roebana lukt het - op vaak aangename wijze - maar niet om van de kwellingen van het ondermaanse bevrijd te worden. Meijer laat hemelse klanken (Händel, Scarlatti) uit haar harp opklinken maar ze valt de snaren ook aan met een schroevendraaier. En ondertussen danst Tim Persent in schoonheid door alsof de academische dans zelf het medicijn is.

Tournee t/m maart. Inl www.leineroebana.com of 020-4893820