TBS

TBS TBS, de nieuwe film van Pieter Kuijpers die in première ging op het Rotterdams filmfestival, verdeelt de meningen. Johan van der Sterre (cabaretier Theo Maassen in zijn tweede hoofdrol na Minoes) zit in een tbs-kliniek omdat hij zijn vader heeft vermoord. Zelf zegt hij dat zijn vader hem en zijn zusje heeft misbruikt. Johan is ervan overtuigd dat zijn moeder de waarheid kent en ontsnapt om haar te zoeken. Hij gijzelt de 13-jarige Tessa (Lisa Smit) en gaat met haar op zoek naar zijn moeder. Als dat lukt en als zijn moeder voor hem die verklaring aflegt, zal hij Tessa veilig thuisbrengen. Maar of dat waar is? Regie: Pieter Kuijpers. Met: Theo Maassen, Lisa Smit, Sacha Bult- huis, Bob Schwarze. 37 bioscopen scene uit de film TBS (2008) FOTO: Independent Films Theo Maassen Independent Films

TBS, de nieuwe film van Pieter Kuijpers die in première ging op het Rotterdams filmfestival, verdeelt de meningen. Johan van der Sterre (cabaretier Theo Maassen in zijn tweede hoofdrol na Minoes) zit in een tbs-kliniek omdat hij zijn vader heeft vermoord. Zelf zegt hij dat zijn vader hem en zijn zusje heeft misbruikt. Johan is ervan overtuigd dat zijn moeder de waarheid kent en ontsnapt om haar te zoeken. Hij gijzelt de 13-jarige Tessa (Lisa Smit) en gaat met haar op zoek naar zijn moeder. Als dat lukt en als zijn moeder voor hem die verklaring aflegt, zal hij Tessa veilig thuisbrengen. Maar of dat waar is?

Regie: Pieter Kuijpers. Met: Theo Maassen, Lisa Smit, Sacha Bult- huis, Bob Schwarze. 37 bioscopen