Semâ Bekirovic

Semâ Bekirovic Om de zoveel minuten wordt de bezoeker in Galerie Diana Stigter opgeschrikt door een keiharde knal. Het geluid is afkomstig uit een grote metalen bal die midden in de ruimte ligt. Een mechaniek geeft het object zo nu en dan van binnenuit een klap. Gedurende de tentoonstelling zal het kunstwerk, gemaakt door Semâ Bekirovic, langzaam van vorm veranderen. Ook andere werken op Bekirovic’ tentoonstelling How to Stop Falling gaan over onvoorspelbare processen. Zo hangt er de fotoserie Drifting Water, over een afbeelding van een golf die steeds verder vervaagt zodra hij in echt water gelegd wordt. Semâ Bekirovic, How to Stop Falling. T/m 16 febr in Galerie Diana Stigter, Elandsstraat 90, Amsterdam. Wo t/m za 12-18u.

Om de zoveel minuten wordt de bezoeker in Galerie Diana Stigter opgeschrikt door een keiharde knal. Het geluid is afkomstig uit een grote metalen bal die midden in de ruimte ligt. Een mechaniek geeft het object zo nu en dan van binnenuit een klap. Gedurende de tentoonstelling zal het kunstwerk, gemaakt door Semâ Bekirovic, langzaam van vorm veranderen. Ook andere werken op Bekirovic’ tentoonstelling How to Stop Falling gaan over onvoorspelbare processen. Zo hangt er de fotoserie Drifting Water, over een afbeelding van een golf die steeds verder vervaagt zodra hij in echt water gelegd wordt.

Semâ Bekirovic, How to Stop Falling. T/m 16 febr in Galerie Diana Stigter, Elandsstraat 90, Amsterdam. Wo t/m za 12-18u.