Popfotografie

Popfotografie Popfotograaf Lex van Rossen (1950-2007) wordt geëerd met de meest complete tentoonstelling van zijn werk. Zijn persoonlijke signatuur springt direct in het oog en op de expositie hangen indrukwekkende zwart wit portretten met een sterke nadruk op vorm en compositie maar ook dynamische foto’s van live concerten. Hij fotografeerde o.a. Lou Reed, Bruce Springsteen, Tom Waits, Queen, Debbie Harry, Neil Young, Iggy Pop en David Bowie. De tentoonstelling heeft ook een primeur; een eerste impressie van foto’s die hij in 2006 maakte van The Refugee All Stars, een muziekgroep van voormalige vluchtelingen. Lex van Rossen t/m 9 mrt in Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9, Aalsmeer. Do-zo 14-17u. U2-BONO T.A.V. CS WIBBINE KIEN FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Popfotograaf Lex van Rossen (1950-2007) wordt geëerd met de meest complete tentoonstelling van zijn werk. Zijn persoonlijke signatuur springt direct in het oog en op de expositie hangen indrukwekkende zwart wit portretten met een sterke nadruk op vorm en compositie maar ook dynamische foto’s van live concerten. Hij fotografeerde o.a. Lou Reed, Bruce Springsteen, Tom Waits, Queen, Debbie Harry, Neil Young, Iggy Pop en David Bowie.

De tentoonstelling heeft ook een primeur; een eerste impressie van foto’s die hij in 2006 maakte van The Refugee All Stars, een muziekgroep van voormalige vluchtelingen.

Lex van Rossen t/m 9 mrt in Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9, Aalsmeer. Do-zo 14-17u.