Micha Hamel dirigeert studenten

Micha Hamel dirigeert studenten De componist, dirigent en dichter Micha Hamel, die onlangs veel succes had met zijn ‘tragische operette’ Snow White bij de Nederlandse Opera, leidt de 56ste tournee van het Nederlands Studentenorkest. Er zijn twaalf concerten, van Someren tot Sint Petersburg, waar wordt opgetreden in de Hermitage en de Peterhof, het paleis van tsaar Peter de Grote. Op het programma staan From funeral to funfair (and back) van Joey Roukens, het Dubbelconcert voor viool en cello van Brahms en de Zevende symfonie van Bruckner. Ned. Studentenorkest o.l.v. Micha Hamel mmv Birthe Blom (viool) en Joris van den Berg (cello): vanaf 10 febr. oa Eindhoven, Rotterdam, Enschede, Nijmegen, Den Haag, Maastricht, Groningen, Utrecht en Amsterdam. www.nso.nl Micha HAMEL,dichter,dirigent.foto VINCENT MENTZEL/NRCH.==F/C==,Vreeland,18 jan. 2005 Mentzel, Vincent

De componist, dirigent en dichter Micha Hamel, die onlangs veel succes had met zijn ‘tragische operette’ Snow White bij de Nederlandse Opera, leidt de 56ste tournee van het Nederlands Studentenorkest. Er zijn twaalf concerten, van Someren tot Sint Petersburg, waar wordt opgetreden in de Hermitage en de Peterhof, het paleis van tsaar Peter de Grote. Op het programma staan From funeral to funfair (and back) van Joey Roukens, het Dubbelconcert voor viool en cello van Brahms en de Zevende symfonie van Bruckner.

Ned. Studentenorkest o.l.v. Micha Hamel mmv Birthe Blom (viool) en Joris van den Berg (cello): vanaf 10 febr. oa Eindhoven, Rotterdam, Enschede, Nijmegen, Den Haag, Maastricht, Groningen, Utrecht en Amsterdam. www.nso.nl