Magnum-foto's

Magnum-foto's OP KOMST De intocht van het Russische leger in 1968 in Praag en de demonstraties op het Plein van de Hemelse Vrede in Beijing in 1989; beelden die bij veel mensen in het geheugen gegrift staan. Deze en andere foto’s, boeken en teksten van drieëntachtig fotografen van het fotoagentschap en persbureau Magnum zijn vanaf 8 februari tot en met 12 mei te zien in het Stedelijk Museum CS Amsterdam. Op de tentoonstelling is per jaar de geschiedenis van Magnum te volgen met werk van o.a. Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Carl de Keyzer, Susan Meiselas en Leonard Freed. Zestig jaar Magnum Photo’s van 8 febr t/m 12 mei in het Stedelijk Museum CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u. Inl www.stedelijk.nl LEBANON. Beirut . August 2006. Moments after an Israeli air strike destroyed several buildings in Dahia. Contact email: New York : photography@magnumphotos.com Paris : magnum@magnumphotos.fr London : magnum@magnumphotos.co.uk Tokyo : tokyo@magnumphotos.co.jp Contact phones: New York : +1 212 929 6000 Paris: + 33 1 53 42 50 00 London: + 44 20 7490 1771 Tokyo: + 81 3 3219 0771 Image URL: http://www.magnumphotos.com/Archive/C.aspx?VP=Mod_ViewBoxInsertion.ViewBoxInsertion_VPage&R=2K7O3R9NP1ML&RP=Mod_ViewBox.ViewBoxZoom_VPage&CT=Image&SP=Image&IT=ImageZoom01&DTTM=Image&SAKL=T Pellegrin, Paolo / Magnum

De intocht van het Russische leger in 1968 in Praag en de demonstraties op het Plein van de Hemelse Vrede in Beijing in 1989; beelden die bij veel mensen in het geheugen gegrift staan. Deze en andere foto’s, boeken en teksten van drieëntachtig fotografen van het fotoagentschap en persbureau Magnum zijn vanaf 8 februari tot en met 12 mei te zien in het Stedelijk Museum CS Amsterdam. Op de tentoonstelling is per jaar de geschiedenis van Magnum te volgen met werk van o.a. Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Carl de Keyzer, Susan Meiselas en Leonard Freed.

Zestig jaar Magnum Photo’s van 8 febr t/m 12 mei in het Stedelijk Museum CS, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u. Inl www.stedelijk.nl