Jutten aan de Oude Maas

Jutten aan de Oude Maas Kinderen die het leuk vinden om te jutten kunnen olv Christine en Ilse mee naar een mooi plekje in de Grienden van de Hoeksche Waard. Daar wordt langs het water gezocht naar aangespoelde voorwerpen, zoals oude schoenen, doppen en stukken hout in allerlei rare vormen. Terug in het warme atelier in Heinenoord kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten om met houtskool te tekenen. Christine en Ilse laten zien wat houtskool is en hoe je ermee kunt tekenen. Trek oude kleren en laarzen aan! Workshop wo 6 en 13 febr 14-17u in het atelier van een oude herberg uit de 16de eeuw bij de Oude Maas. Goidschalxoordsedijk 26, Heinenoord. Deelname €19,50 incl. materialen. Res info@christinecohen.nl of 06-46109348 l Eiland Tiengemeten, 10-05-07. Tiengemeten wordt langzaam teruggegeven aan de natuur. Foto Leo van Velzen NrcHb.

Kinderen die het leuk vinden om te jutten kunnen olv Christine en Ilse mee naar een mooi plekje in de Grienden van de Hoeksche Waard. Daar wordt langs het water gezocht naar aangespoelde voorwerpen, zoals oude schoenen, doppen en stukken hout in allerlei rare vormen. Terug in het warme atelier in Heinenoord kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten om met houtskool te tekenen. Christine en Ilse laten zien wat houtskool is en hoe je ermee kunt tekenen. Trek oude kleren en laarzen aan!

Workshop wo 6 en 13 febr 14-17u in het atelier van een oude herberg uit de 16de eeuw bij de Oude Maas. Goidschalxoordsedijk 26, Heinenoord. Deelname €19,50 incl. materialen. Res info@christinecohen.nl of 06-46109348 l