In the Valley of Elah

In the Valley of Elah In the Valley of Elah laat nauwgezet zien wat oorlog doet met mensen die er op het eerste gezicht niet het slachtoffer van zijn. Mike Deerfield is lichamelijk ongeschonden teruggekomen uit Irak en op de digitale beeldflitsen die vader Hank terugvindt op de mobiele telefoon van zijn zoon, staan ook geen eenduidige aanwijzingen voor wat er na diens terugkeer is gebeurd. In the Valley of Elah leunt niet op een grote onthulling in de plot, meer op wat die onthulling betekent voor vader en zoon. Hank gaat op zoek naar zijn zoon en vindt iemand anders dan hij had verwacht. In the Valley of Elah. Regie: Paul Haggis. Met: Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Susan Sarandon, Jason Patric, Jonathan Tucker. In: 18 bioscopen. scene uit de film In the Valley of Elah (2007) FOTO: RCV

In the Valley of Elah laat nauwgezet zien wat oorlog doet met mensen die er op het eerste gezicht niet het slachtoffer van zijn. Mike Deerfield is lichamelijk ongeschonden teruggekomen uit Irak en op de digitale beeldflitsen die vader Hank terugvindt op de mobiele telefoon van zijn zoon, staan ook geen eenduidige aanwijzingen voor wat er na diens terugkeer is gebeurd. In the Valley of Elah leunt niet op een grote onthulling in de plot, meer op wat die onthulling betekent voor vader en zoon. Hank gaat op zoek naar zijn zoon en vindt iemand anders dan hij had verwacht.

In the Valley of Elah. Regie: Paul Haggis. Met: Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Susan Sarandon, Jason Patric, Jonathan Tucker. In: 18 bioscopen.