Dichter bij Delft

Dichter bij Delft Onder de noemer 'WAD Dichter bij Delft - Poëzie in het weiland' treedt Jules Deelder zaterdag 2 februari op tijdens de eerste Delftse Poëzienacht. Het evenement is onderdeel van Poetry International en dichters, muzikanten, performers en beeldend kunstenaars delen hun kunst met het publiek. Zo schildert de Delftse kunstenaar Joost Konings een gedicht van Jan Wolkers in body-paint. Tegelijkertijd wordt een expositie geopend, waar internationale kunstenaars een kunstwerk hebben gemaakt dat geïnspireerd is op een gedicht van Jan Wolkers over het schilderij Venus van Botticelli. Dichter bij Delft za 2 febr van 21-01u in World Art Delft, Rotterdamseweg 205, Delft. Toegang is gratis. Inl www.worldartdelft.nl Nederland, 05-03-2005. 25 jaar nacht van de Poezie in Muziekcentrum Vreedenburg. De 60 jarige Jules Deelder tijdens zijn voordracht , "kutgedicht" foto Michael kooren. Kooren, Michael

Onder de noemer 'WAD Dichter bij Delft - Poëzie in het weiland' treedt Jules Deelder zaterdag 2 februari op tijdens de eerste Delftse Poëzienacht. Het evenement is onderdeel van Poetry International en dichters, muzikanten, performers en beeldend kunstenaars delen hun kunst met het publiek. Zo schildert de Delftse kunstenaar Joost Konings een gedicht van Jan Wolkers in body-paint. Tegelijkertijd wordt een expositie geopend, waar internationale kunstenaars een kunstwerk hebben gemaakt dat geïnspireerd is op een gedicht van Jan Wolkers over het schilderij Venus van Botticelli.

Dichter bij Delft za 2 febr van 21-01u in World Art Delft, Rotterdamseweg 205, Delft. Toegang is gratis. Inl www.worldartdelft.nl