Daklozen on Ice

Daklozen on Ice Daklozen on Ice is de wervende titel van de nieuwe voorstelling die de toneelgroepen Ro theater en Vis à Vis samen maken in Rotterdam. In een laag bijhalletje van Las Palmas, op de Kop van Zuid, is een ijsbaan neergelegd. Daklozen on Ice, geregisseerd door Pieter Kramer, is niet een show met schaatsende zwervers; het is een toneelstuk over zo’n show. In het stuk heeft een welwillende dramadocente een liefdadigheidsshow georganiseerd. De show loopt gierend uit de hand, wat leidt tot de gijzeling van een populistische Rotterdamse politica, een binnenrijdend ME-busje, en enkele onverwachte familieherenigingen. Première 7 februari. T/m 2 maart in Las Palmas, Wilhelminapier, Rotterdam. Info 010-404 7070 of www.rotheater.nl. Herman Gilis, Lukas Smolders en Rogier Philipoom dansen ‘Het Zwanenmeer’. Foto Leo van Velzen Herman Gilis, Lukas Smolders en Rogier Philipoom dansen ‘Het Zwanenmeer’ in de voorstelling ‘Daklozen on Ice’ Foto Leo van Velzen Rotterdam, 22-01-08. Repetitiebeel van de voorstelling "Daklozen on ice" door het RO theater in samenwerking met Vis`a Vis, regie Pieter Kramer. Foto Leo van Velzen NrcHb. Velzen, Leo van

Daklozen on Ice is de wervende titel van de nieuwe voorstelling die de toneelgroepen Ro theater en Vis à Vis samen maken in Rotterdam. In een laag bijhalletje van Las Palmas, op de Kop van Zuid, is een ijsbaan neergelegd. Daklozen on Ice, geregisseerd door Pieter Kramer, is niet een show met schaatsende zwervers; het is een toneelstuk over zo’n show. In het stuk heeft een welwillende dramadocente een liefdadigheidsshow georganiseerd. De show loopt gierend uit de hand, wat leidt tot de gijzeling van een populistische Rotterdamse politica, een binnenrijdend ME-busje, en enkele onverwachte familieherenigingen. Première 7 februari.

T/m 2 maart in Las Palmas, Wilhelminapier, Rotterdam. Info 010-404 7070 of www.rotheater.nl.