Bob Fosko

Bob Fosko Musicalacteur, reclamebrulboei en rockzanger Bob Fosko trok zich ten tweede male terug op het Franse platteland om met een uitgelezen club muzikanten binnen een week een cd uit de grond te stampen. Resultaat is de zwaar funkende en bij vlagen Beefheartiaanse cd Gat In De Markt die ook de smartlap en Fosko-iaanse gekte niet uit de weg gaat. Muziektheatervoorstelling Fosko Fume Une Pipe belooft voldoende structuur om Fosko’s anarchistische rockverleden met de Raggende Manne te omzeilen, maar helemaal zonder chaos en improvisatie zal deze ‘Nederlandstalige Jazz’ nu ook weer niet worden. 2 feb Stadstheater, Zoetermeer, 5 feb Kleine Komedie, Amsterdam, tournee t/m mrt www.bobfosko.nl. Nederland, Amsterdam, 07-05-2003 Bob Fosko, zanger, muzikant, acteur, entertainer Foto: Maartje Geels/HH (C)Maartje Geels/Hollandse Hoo>

Musicalacteur, reclamebrulboei en rockzanger Bob Fosko trok zich ten tweede male terug op het Franse platteland om met een uitgelezen club muzikanten binnen een week een cd uit de grond te stampen. Resultaat is de zwaar funkende en bij vlagen Beefheartiaanse cd Gat In De Markt die ook de smartlap en Fosko-iaanse gekte niet uit de weg gaat. Muziektheatervoorstelling Fosko Fume Une Pipe belooft voldoende structuur om Fosko’s anarchistische rockverleden met de Raggende Manne te omzeilen, maar helemaal zonder chaos en improvisatie zal deze ‘Nederlandstalige Jazz’ nu ook weer niet worden.

2 feb Stadstheater, Zoetermeer, 5 feb Kleine Komedie, Amsterdam, tournee t/m mrt www.bobfosko.nl.