Amerikaanse verkiezingen

Amerikaanse verkiezingen De zaterdag voor Super Tuesday is bij boekhandel Paagman een debat over de Amerikaanse verkiezingen met de Amerika deskundigen Charles Groenhuijsen, Willem Post en Hans Veldman, die alle drie een boek schreven over die verkiezingen. Van Charles Groenhuijsen verscheen Hoera, een nieuwe president!, waarin hij uit meer dan 200 jaar politiek de klunzigste kandidaten en smerigste schandalen beschrijft. In Het Witte Huis belicht Willem Post van Instituut Clingendael, hun kansen en van Hans Veldman is De strijd om het Witte Huis 100 jaar Amerikaanse verkiezingen. Debat 2 febr 14u bij Paagman, Fred. Hendriklaan 217, Den Haag. Toegang gratis, aanmelden is verplicht via info@paagman.nl of 070-33838 38, Foto Reuters A supporter of Republican presidential candidate and former Massachusetts Governor Mitt Romney wears an Uncle Sam costume and a Romney sticker as he attends a Romeny campaign stop at the Opinicus Corporation, a maker of flight simulators, in Lutz, Florida, January 26, 2008. REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES) US PRESIDENTIAL ELECTION CAMPAIGN 2008 REUTERS

De zaterdag voor Super Tuesday is bij boekhandel Paagman een debat over de Amerikaanse verkiezingen met de Amerika deskundigen Charles Groenhuijsen, Willem Post en Hans Veldman, die alle drie een boek schreven over die verkiezingen. Van Charles Groenhuijsen verscheen Hoera, een nieuwe president!, waarin hij uit meer dan 200 jaar politiek de klunzigste kandidaten en smerigste schandalen beschrijft. In Het Witte Huis belicht Willem Post van Instituut Clingendael, hun kansen en van Hans Veldman is De strijd om het Witte Huis 100 jaar Amerikaanse verkiezingen.

Debat 2 febr 14u bij Paagman, Fred. Hendriklaan 217, Den Haag. Toegang gratis, aanmelden is verplicht via info@paagman.nl of 070-33838 38,