3 bieden

Paul Werner, Asielzoekers over het hek

Kunst voor een betere wereld

www.duurzaamnieuws.nl, www.mvonieuws.nl

Een kunstwerk kopen en behalve je eigen huis ook de wereld een beetje mooier maken, dat is kunst voor een betere wereld. Stichting voor duurzame ontwikkeling INSnet organiseert samen met galerie Thyencamp kunstveilingen waarvan de helft van de opbrengst naar een goed doel gaat. Dat doel kan variëren. Zo gaat de opbrengst van het schilderij waar momenteel op geboden wordt naar Vluchtelingenwerk Nederland. De liefhebber kan bieden op ‘Asielzoekers over het hek’ van Paul Werner. Hoogste bod: 255 euro. Dat moet hoger kunnen, toch? Vluchtelingenwerk kan nog wel wat geld gebruiken. Voor een project waarbij je online kan bieden op kunst is het wel jammer dat er geen behoorlijke website voor is gemaakt. Wil je de wereld verbeteren vanaf internet, moet je surfers wel weten te verleiden. (MB)