2 shoppen

Hebbenhebbenhebben

Gadget-hemel

www.audiocubes.com, www.acgears.com

Waarom zijn de Japanse gadgets vaak hipper? Antwoord: Japan levert de hebbedingen vooral in beperkte hoeveelheid aan het buitenland. Maar nu hoeft niemand meer achter de feiten aan te lopen. Gadgetwinkel AC Gears ofwel Audiocubes brengt met een winkel in New York het walhalla al wat dichterbij. Alles op het gebied van audio gear, electronics, gadgets en toys is samengebracht, gelukkig met bijbehorende website met wereldwijde levering. Iedere vijf tot tien weken worden de nieuwste producten aangeleverd, om een zo redelijk exclusief aanbod te behouden. Van robots, mimibots, speakers en elektronische huisdieren tot alles voor aan, op, onder of om je iPod en alle soorten en maten koptelefoons. Niet altijd superpraktisch, laat staan noodzakelijk, maar wel fraai vormgegeven en vermakelijk. (LdH)