1 uit eten met iens

’t Wolhuys

Zwolle, Bethlehemkerkplein 32Telefoon (038) 344 75 81Keuken open di-za 18.00-21.30 uur, zondag en maandag geslotenGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 39,50 euroCategorie: Groenten zijn gezond

Zeer goede concurrent voor dat bekende restaurant in Zwolle, waar de gezellige hoek met eetkeukengevoel het niet al te jonge publiek aanspreekt. Bijzondere tussendoortjes gemaakt van pure producten uit de streek en van het seizoen wisselen de verrassende combinaties met heerlijke wijnen af. De attente en onopvallende zwarte brigade is zeer ter zake en kundig. Niet goedkoop.

Uitstekend | Vorige week woensdag voor het eerst hier gegeten. Ik was verrast door de kwaliteit. Ik heb genoten van een viergangendiner, de amuses, de wijnen en de onopvallende bediening. Erg prettig. (19-12-2007 H. van P. te Odijk)

Uitstekend | Alles klopte: omgeving, personeel en keuken. De keuken de vrije hand geven bleek een goed idee. Qua presentatie en smaak werden wij bijzonder verwend. Eten en wijn waren goed op elkaar afgestemd en dat alles door een zeer onderhoudende en deskundige manager aan tafel gebracht. (01-08-2007 P. D. te Utrecht)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl