Overleden in 2007: David Halberstam (73)

Overleden in 2007: David Halberstam (73) 23 april Amerikaanse schrijver en journalist die vooral bekend werd door zijn verslagen van de oorlog in Vietnam. Hij kreeg daarvoor de Pulitzerprijs. Hij zag parallellen tussen het Amerikaanse optreden in Vietnam en de recente inmenging in Irak. ** FILE** Journalist and author David Halberstam is shown in his Manhattan office in this May 14, 1993 file photo. Halberstam, a Pulitzer Prize-winning author who chronicled the Washington press corps, the Vietnam War generation and baseball, was killed in a car crash early Monday, April 23, 2007 a coroner said. He was 73. (AP Photo/Mark Lennihan) Associated Press

23 april

Amerikaanse schrijver en journalist die vooral bekend werd door zijn verslagen van de oorlog in Vietnam. Hij kreeg daarvoor de Pulitzerprijs. Hij zag parallellen tussen het Amerikaanse optreden in Vietnam en de recente inmenging in Irak.