Overleden in 2007: Bob Woolmer (58)

Overleden in 2007: Bob Woolmer (58) 18 maart Britse coach van het Pakistaanse cricket-elftal overleed plotseling, een dag na de dramatische uitschakeling van Pakistan bij het WK in het Caraïbisch gebied. Eerst werd gevreesd dat hij vermoord was, maar later werd een natuurlijke doodsoorzaak vastgesteld. ** FILE ** Pakistan cricket coach Bob Woolmer gives instructions to his players during a practice session at Kensington Park in Kingston, Jamaica, in this March 12, 2007 file photo. Heart disease was the likely culprit in the death of Bob Woolmer during last spring's Cricket World Cup, a British pathologist said Wednesday, Oct. 17, 2007, on the second day of an inquest convened to determine what killed Woolmer. (AP Photo/Andres Leighton) Associated Press

18 maart

Britse coach van het Pakistaanse cricket-elftal overleed plotseling, een dag na de dramatische uitschakeling van Pakistan bij het WK in het Caraïbisch gebied. Eerst werd gevreesd dat hij vermoord was, maar later werd een natuurlijke doodsoorzaak vastgesteld.