Overleden in 2007 :Arthur Schlesinger (89)

Overleden in 2007 :Arthur Schlesinger (89) 28 februari President Kennedy haalde deze progressieve historicus in 1960 naar het Witte Huis. Hij schreef daarna boeken over onder meer Kennedy en Franklin Roosevelt. Hij verwierf voor zijn boeken de Pulitzerprijs en de National Book Award. *** FILE *** Arthur M. Schlesinger, Jr., shown in this 1946 file photo, the Pulitzer Prize-winning historian and Kennedy insider who helped define mainstream liberalism during the Cold War and remained an eminent public thinker into the 21st century, has died, his son said. He was 89. (AP Photo/HO) Associated Press

28 februari

President Kennedy haalde deze progressieve historicus in 1960 naar het Witte Huis. Hij schreef daarna boeken over onder meer Kennedy en Franklin Roosevelt. Hij verwierf voor zijn boeken de Pulitzerprijs en de National Book Award.