Overleden in 2007: Art Buchwald (81)

Overleden in 2007: Art Buchwald (81) 17 januari Een van de succesvolste columnisten uit de Amerikaanse geschiedenis. Op het hoogtepunt van zijn roem verschenen zijn stukjes in 550 kranten. In 1982 ontving hij de Pulitzerprijs. Humor is zachte agressie – en Buchwald was daar het levende bewijs van. ** FILE ** Pulitzer-winning columnist Art Buchwald speaks during a conference called Votes & Jokes: Laughter and America's Political Personality at the Baker Center in Knoxville, Tenn. in this Oct. 28, 2005 file photo. Buchwald, whose wry political and social satire made him a pillar of the nation's capital for more than four decades and earned him a Pulitzer Prize, has died, his son said Thursday, Jan. 18, 2007. He was 81 (AP Photo/Wade Payne) Associated Press

17 januari

Een van de succesvolste columnisten uit de Amerikaanse geschiedenis. Op het hoogtepunt van zijn roem verschenen zijn stukjes in 550 kranten. In 1982 ontving hij de Pulitzerprijs. Humor is zachte agressie – en Buchwald was daar het levende bewijs van.