Overleden in 2007: Anna Nicole Smith (39)

Overleden in 2007: Anna Nicole Smith (39) 8 februari Ze dankte haar bekendheid aan haar boezem. Op haar 26ste trouwde ze met oliemiljardair J. Howard Marshall (89), met een geschat vermogen van 1,6 miljard dollar. Ruim een jaar later overleed hij, waarna de strijd over de erfenis losbrak. **FILE**Anna Nicole Smith, leaves the U.S. Supreme Court after he bid to collect millions of dollars from the estate of J. Howard Marshall II was presented on Feb. 28, 2006, in Washington. The court ruled Monday, May 1, 2006, that the one-time stripper and Playboy Playmate could pursue part of her late husband's oil fortune.(AP Photo/Manuel Balce Ceneta) Associated Press

8 februari

Ze dankte haar bekendheid aan haar boezem. Op haar 26ste trouwde ze met oliemiljardair J. Howard Marshall (89), met een geschat vermogen van 1,6 miljard dollar. Ruim een jaar later overleed hij, waarna de strijd over de erfenis losbrak.