1 treinen

Spetterend vuurwerk boven Amsterdam met Oud en Nieuw. Foto Jan Bogaerts / HH Nederland, Amsterdam, 01-01-2006 centrum Amsterdam tijdens de jaarwisseling 2005 2006 uitzicht op de Amstel vanaf de Oude Schans Foto Jan Bogaerts Bogaerts, Jan / Hollandse Hoogte

Pak de trein naar...

www.ns.nl of 0900-9296

Geen zin om vanavond onderuitgezakt op de bank oliebollen te eten en naar de oudejaarsconference te kijken? Je kunt het dit jaar eens helemaal anders doen. Stap vanmiddag in de trein en stap vanavond in Londen, Parijs of Berlijn weer uit. Leer gauw de Franse of Duitse nieuwjaarswensen uit je hoofd en maak er een spetterende jaarwisseling van. Vervolgens strompel je de volgende ochtend moe, maar voldaan de trein in. Voordeel van zo’n bliksembezoek is dat je geen hotel hoeft te boeken. De prijzen variëren van 179 euro p.p. voor Londen, 184 euro p.p. voor Parijs en 205 euro p.p. voor Berlijn.