Wat een opkomst

1. 24 (RTL5)

2. Ranking the Stars (BNN)

3. De Gouden Kooi (RTL5)

Mijn tv-moment van 2007 is Jack Bauer die in de Amerikaanse serie 24 uit de laadklep van een vliegtuig afdaalt. Gebroken, met piekerig haar na twee jaar gevangenschap en martelingen in China. Het gebeurt na tien minuten in deel één van het zesde seizoen van de serie. Wat een opkomst.

Paul de Leeuw die in Ranking the stars bewonderend in de broek van Ruud de Wild kijkt. De praatshow met tien mannelijke BN’ers zat vol juweeltjes. De Leeuw is op zijn scherpst met mensen die hem tegenspel durven te geven.

Het derde tv-moment is Brian in de realitysoap De Gouden Kooi als hij een glazen deur van de miljonairsvilla in woede zo hard dicht slaat dat hij barst. Dat was echt. Niet dat ik de serie volg hoor, maar meestal staat een tv toevallig aan.

Dirk Limburg