Slotzondagen Hollanders in Beeld

Slotzondagen Hollanders in Beeld Ter afsluiting van de tentoonstelling Hollanders in Beeld organiseert het Mauritshuis twee feestelijke zondagen rondom het thema. In het Mauritshuis hangt echt de top van wat Nederlandse schilders vermochten. Tijdens de familiedag voor jong en oud op zondag 6 januari leest schrijver Bert Natter voor uit zijn jeugdboeken. Op zondag 13 januari zal journaallezeres en fotografe Sacha de Boer portretten maken van de bezoekers van de laatste tentoonstellingsdag. Hiervoor dienen de bezoekers zich vooraf op te geven. (www.hollandersinbeeld.nl) Hollanders in beeld. Portretten uit de Gouden Eeuw T/m 13 jan Mauritshuis, Korte Vijverberg, Den Haag. Di-za 10-17u, zo 11-17u. Inl 070 302 3456 www.mauritshuis.nl Hollanders in beeld

Ter afsluiting van de tentoonstelling Hollanders in Beeld organiseert het Mauritshuis twee feestelijke zondagen rondom het thema. In het Mauritshuis hangt echt de top van wat Nederlandse schilders vermochten. Tijdens de familiedag voor jong en oud op zondag 6 januari leest schrijver Bert Natter voor uit zijn jeugdboeken. Op zondag 13 januari zal journaallezeres en fotografe Sacha de Boer portretten maken van de bezoekers van de laatste tentoonstellingsdag. Hiervoor dienen de bezoekers zich vooraf op te geven. (www.hollandersinbeeld.nl) Hollanders in beeld. Portretten uit de Gouden Eeuw T/m 13 jan Mauritshuis, Korte Vijverberg, Den Haag. Di-za 10-17u, zo 11-17u. Inl 070 302 3456 www.mauritshuis.nl