Selecite Musea

Wintersale topmodeontwerpers Het Cobra Museum is tot en met 30 december het decor voor een winter sale. Kleding, schoenen, parfums, keramiek en sieraden van zo'n 15 ontwerpers, onder wie Stella McCartney, Phillip Lim, Lanvin, Martin Margiela, Dries van Noten, Ann Demeulemeester en Minä Perhonen is te zien tussen de kunst van Corneille, Constant en Appel. De collectie die afkomstig is van Cobra Mode uit ’s-Hertogenbosch wordt met vijftig procent korting gedurende vier dagen te koop aangeboden. Een schilderij van Karel Appel stond aan de basis van de eerste Cobra winkel. Cobra Museum, Sandbergplein, Amstelveen. www.cobra-museum.nl. Open di-zo 11-17u Inl www.cobra-museum.nl en 020-5475041. Wintersale topmodeontwerpers

Het Cobra Museum is tot en met 30 december het decor voor een winter sale. Kleding, schoenen, parfums, keramiek en sieraden van zo'n 15 ontwerpers, onder wie Stella McCartney, Phillip Lim, Lanvin, Martin Margiela, Dries van Noten, Ann Demeulemeester en Minä Perhonen is te zien tussen de kunst van Corneille, Constant en Appel.

De collectie die afkomstig is van Cobra Mode uit ’s-Hertogenbosch wordt met vijftig procent korting gedurende vier dagen te koop aangeboden. Een schilderij van Karel Appel stond aan de basis van de eerste Cobra winkel.

Cobra Museum, Sandbergplein, Amstelveen. www.cobra-museum.nl. Open di-zo 11-17u Inl www.cobra-museum.nl en 020-5475041.