Nieuwjaarsconcerten

Nieuwjaarsconcerten Het Rotterdams Philharmonisch Orkest geeft vier Nieuwjaarsconcerten o.l.v. Otto Tausk, de voormalige assistent-dirigent van Valery Gergjev en nu chef-dirigent van het orkest Holland Symfonie in Haarlem. Op het gevarieerde en virtuoze programma staan de Feestelijke ouverture van Sjostakovitsj, de Tzigane voor viool en orkest van Maurice Ravel met als solist de 17-jarige Eugene Ugorski, afkomstig uit Sint-Petersburg en in Amerika een leerling van Jascha Heifetz. Daarna: Introduction et rondo capriccioso van Camille Saint-Saëns en de suites 1 en 2 uit El sombrero de tres picos van Manuel de Falla. 3,4,5 jan 20u15; 6 jan 14u15 De Doelen Rotterdam. Res 010 2171717 Nieuwjaarsconcerten

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest geeft vier Nieuwjaarsconcerten o.l.v. Otto Tausk, de voormalige assistent-dirigent van Valery Gergjev en nu chef-dirigent van het orkest Holland Symfonie in Haarlem. Op het gevarieerde en virtuoze programma staan de Feestelijke ouverture van Sjostakovitsj, de Tzigane voor viool en orkest van Maurice Ravel met als solist de 17-jarige Eugene Ugorski, afkomstig uit Sint-Petersburg en in Amerika een leerling van Jascha Heifetz. Daarna: Introduction et rondo capriccioso van Camille Saint-Saëns en de suites 1 en 2 uit El sombrero de tres picos van Manuel de Falla.

3,4,5 jan 20u15; 6 jan 14u15 De Doelen Rotterdam. Res 010 2171717