Nieuwe generatie Chinese kunst

Nieuwe generatie Chinese kunst De nieuwe generatie Chinese kunstenaars wordt ook wel de Ego Generatie genoemd. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw waren de snelheid van de veranderingen in China zeer heftig. Na jaren van collectivisme lijkt de tijd te zijn aangebroken voor de individuele waarde van kunstenaars, hun eigen gevoelens, gedachten en dromen. De tentoonstelling China Now Now, toont de aspecten van deze nieuwe ontwikkelingen in de Chinese hedendaagse kunst. De tentoonstelling omvat schilderijen, sculptuur, keramiek en fotografie van o.m. Li Jikai, Luo Jie, Jiao Xingtao, Li Lihong en Chen Zhiguang. China Now Now, t/m 5 jan Canvas International Art, Fokkerlaan 46, Amstelveen. Inl 020-4286040 & www.canvas-art.nl Nieuwe generatie Chinese Kunst

De nieuwe generatie Chinese kunstenaars wordt ook wel de Ego Generatie genoemd. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw waren de snelheid van de veranderingen in China zeer heftig. Na jaren van collectivisme lijkt de tijd te zijn aangebroken voor de individuele waarde van kunstenaars, hun eigen gevoelens, gedachten en dromen. De tentoonstelling China Now Now, toont de aspecten van deze nieuwe ontwikkelingen in de Chinese hedendaagse kunst. De tentoonstelling omvat schilderijen, sculptuur, keramiek en fotografie van o.m. Li Jikai, Luo Jie, Jiao Xingtao, Li Lihong en Chen Zhiguang.

China Now Now, t/m 5 jan Canvas International Art, Fokkerlaan 46, Amstelveen. Inl 020-4286040 & www.canvas-art.nl