Nieuw Nederland

Wat mij bij de zelfbenoemde kampioenen van de vrije meningsuiting, zoals Geert Wilders, vaak opvalt is dat je nooit mag zeggen wat jij denkt. Als je dat doet, of als ze dénken dat je dat doet, moet je onmiddellijk ontslagen worden bij de publieke omroep, zoals Clairy Polak, of uit de regering worden gezet, zoals de koningin. De Koran? Verbieden dat boek.

Hoe zal Nederland eruitzien als Geert Wilders het voor het zeggen heeft?

Kent u Venlo, dat Limburgse geboortestadje van Wilders? Nee? Dan wordt het tijd. Venlo zal namelijk worden wat Bonn lange tijd voor West-Duitsland was: de hoofdstad van Nederland. Regering, parlement en Hoge Raad zullen van het koningsgezinde Den Haag worden overgeplaatst naar de carnavalsstad Venlo, dat daarmee de officiële residentiestad wordt.

Amsterdam is nu nog officieel de hoofdstad van het land, maar dit perfide bolwerk van socialisten en rode journalisten zal door Wilders alleen gebruikt worden voor het herbergen van de zwaarste criminelen en de lastigste asielzoekers. Clairy Polak móet er blijven wonen, evenals Job Cohen.

Mag de koningin in Den Haag blijven? Nee, dat mag zij niet. Zij zal met zachte, en eventueel met harde, hand op een vliegtuig naar Canada worden gezet, vanwaar zij haar ‘onzinnige multiculti-boodschappen’ alleen via Radio Oranje in Londen naar Nederland mag doorspelen. Een hopeloze onderneming, aangezien tegen die tijd alle radio-ontvangstapparatuur in Nederland verboden zal zijn.

Aan de gevels van Nederlandse huizen zullen overal schotelantennes zichtbaar zijn, ter beschikking gesteld door de regering, maar alleen aan mensen die zich solidair hebben verklaard met de nieuwe orde. Interviewers van de premier zullen door hem zelf geselecteerd worden en mogen alleen vragen stellen die schriftelijk tevoren zijn ingediend. Het programma Nova mag blijven bestaan, mits het, zoals gisteravond, angstige, kritiekloze uitzendingen aan de Partij voor de Vrijheid wijdt (alleen Twan Huys mag presenteren).

Wat staat Nederland nog meer te wachten?

Ayaan Hirsi Ali keert terug naar Nederland en haar ‘maatje’ Geert. Zij mag, eventueel samen met Rita Verdonk, het door de koningin verlaten en grandioos beveiligde Paleis Huis ten Bosch betrekken.

Er mag maar één landelijke krant blijven. De Telegraaf heeft de beste papieren, mede dankzij de dood van commentator Lunshof, de Fortuyn-vijand.

Alle politieke partijen zullen worden opgeheven, op één na. Democratie, échte democratie, geeft te veel gedoe. Het leidt alleen maar tot geldverspilling, baantjesjagerij en socialisme. Kijk maar naar ‘Brussel’, een stad waarvan de naam niet eens meer genoemd mag worden in het nieuwe Nederland.

Met onmiddellijke ingang worden alle subsidies afgeschaft, te beginnen met die voor de kunst, want daarin werken van oudsher lieden met linkse sympathieën. De nieuwe kunst zal, ironisch genoeg, staatskunst zijn. Boeken met ideologische aberraties zullen voor minstens de helft worden kapot gescheurd door jeugddelinquenten in opvoedingskampen. Op elk stadsplein dient een standbeeld van de nieuwe premier te verrijzen; zijn wangetjes mogen niet te mollig uitvallen (ook niet op cartoons).

Wie het met bovengenoemde maatregelen niet eens is, wordt als allochtoon beschouwd en dient Nederland te verlaten.

Nederland zal blond zijn.